Какво правим

Cellum предоставя цялостни решения за мобилни разплащания, достъпни за широк кръг от клиенти като финансови институции, мобилни оператори, компании в публичния и държавния сектор.

Нашият водещ продукт Cellum Mobile Next представлява цялостно решение за разплащане от разстояние, което ви позволява да използвате мобилното си устройство за да извършвате трансакции, посредством регистриран платежен инструмент.

Решенията на Cellum се предлагат по целия свят с възможност за собствено брандиране и предоставят възможността за бързо внедряване и безпроблемна интеграция със съществуващи приложения или системи, както и минимални разходи за ИТ. Същевременно гъвкавостта на нашите решения отразява и стремежа ни да предоставяме на партньорите ни индивидуални услуги от най-високо ниво, включително създаване на персонализирани бизнес модели.

Предлаганите от Cellum решения със собствено брандиране вече бяха внедрени при редица известни клиенти, под собствено име:
MasterCard™ Mobile, стартирало през 2011г., бе първото внедрено от Cellum решение за употреба на мобилен портфейл; към днешна дата приложението е свалено от над 400,000 потребителя; CellumPay, стартирало през 2012г., е продукт на Cellum със собствен брандинг, който е специално приспособен за българския пазар; Erste MobilePay, стартирало през 2014г., бе разработено за целите на една от водещите групи в банковия сектор в Централна Европа; OTPay, стартирало през 2014г., разработено за целите на OTP Bank- най-голямата банка в Унгария- е първият мобилен портфейл, съвместим с MasterPass; Mobile Credit Card, стартирало през 2014г., бе разработено за PaysBuy, дъщерна компания на Telenor в Тайланd.

Работата ни е съобразена със стандарт за сигурност, което доведе до отчитане на нулев процент измами или връщане на пари, след повече от десетилетие дейност в различни сектори на редица пазари.

 • Начин на ползване

  Нашият водещ продукт Cellum Mobile Next е изцяло дистанционна платежна система с възможност за извършване на транзакции от всякакъв вид платежен инструмент и с всякакъв вид мобилно устройство, покриващи все повече случаи и начини на използване.

  повече
 • Безплатно изтегляне

  Различните клиентски приложения на Cellum могат да се изтеглят от всички водещи магазини за мобилни приложения.  повече
 • Сигурност

  Освен пълната съвместимост с PCI DSS, Cellum следва строга политика за сигурност, за да гарантира пълна защита на транзакциите за всеки клиент и партньор на Cellum.


  повече


Затвори
Затвори