• CellumPay (България)

  CellumPay е мобилно приложение, което позволява регистрирането на кредитни или дебитни карти в мобилно смартфон устройство. След веднъж завършен регистрационен процес, приложението дава възможност на потребителите да осъществяват разплащания за различни видове услуги, както и да пазаруват продукти, on-line или на място- пред търговеца. Приложението работи от разстояние- чрез мобилното устройство на потребителя и не е необходимо посещаване на офиси, други локации или подписване на договори. Приложението може да бъде използвано при мобилни устройства със SIM карта и активни SMS услуги.

  Google Play Windows Phone VIVA apps
 • Mobile Credit Card (Тайланд)

  Mobile Credit Card е първият мултифункционален мобилен портфейл в Тайланд, поддържащ 3-D Secure трансакции. Потребителите може да използват приложението за да плащат комунални и телефонни сметки, да презареждат DTAC и Truemove предплатени карти, за закупуване на дигитално съдържание и карти за игри, както и за осъществяване на разплащания при много от най-добрите търговци в Тайланд.
  Изискванията: Android 4.0 или по-нова; iOS 7.0 или по-нова.

  Повече информация можете да намерите тук
  Apple Store Google Play
 • MasterCard Mobile (Унгария)

  MasterCard Mobile е иновативно решение, което е на унгарския пазар от 2011г. Приложението позволява на потребителите да плащат през телефона си, използвайки наличните средства по техните карти MasterCard или Maestro със CVC код. MasterCard Mobile е достъпно за потребителите на основните операционни системи за смартфони. За да използват приложението, потребителите трябва да регистрират MasterCard или Maestro със CVC код.
  Изискванията: Android 2.2 или по-нова; iOS 5.0 или по-нова, Windows Phone 7.5 или по-нова.

  Повече информация можете да намерите тук
  Apple Store Google Play Windows Phone
 • Erste MobilePay (Унгария)

  Erste MobilePay е приложение, достъпно за всички физически лица, клиенти на Ерсте Банк Унгария, които имат издадени от Банката кредитни или дебитни карти в унгарски форинти. Приложението предлага набор от полезни функции, като например плащане на сметки и зареждане на предплатени карти, както и GPS-базирано плащане на паркинг и плащане на магистрални такси. В допълнение, Erste MobilePay за първи път в Унгария предлага превод на средства между потребители, т.е. потребителите могат безопасно да изпращат и получават средства само чрез телефона си.
  Изискванията: Android 4.0 или по-нова; iOS: iPhone 4 или по-нова, iOS 6.0 или по-нова.

  Повече информация можете да намерите тук
  Apple Store Google Play
 • OTPay (Унгария)

  Приложението OTPay не е само за клиенти на OTP Bank- всеки потребител може да регистрира някоя от най-популярните типове банкови карти. Безплатното OTPay Ви позволява лесно и сигурно да плащате online и на място в магазина, да зареждате предплатени карти и да правите дарения. Освен това, ако сте клиент на OTP Bank, може също да правите справка за баланса по сметката ви, както и да изпращате пари на други потребители, като въведете само техния телефонен номер.
  Изисквания: Android 2.3 или по-нова, IOS 6.0 или по-нова.

  Повече информация можете да намерите тук
  Apple Store Google Play
 • Начин на ползване

  Нашият водещ продукт Cellum Mobile Next е изцяло дистанционна платежна система с възможност за извършване на транзакции от всякакъв вид платежен инструмент и с всякакъв вид мобилно устройство, покриващи все повече случаи и начини на използване.

  повече
 • Сигурност

  Освен пълната съвместимост с PCI DSS, Cellum следва строга политика за сигурност, за да гарантира пълна защита на транзакциите за всеки клиент и партньор на Cellum.

  повечеЗатвори
Затвори