Какви са предимствата на CellumPay?Лесно, бързо и удобно разплащане от разстояние през смартфона. Навсякъде, по всяко време. Пести време, пари, нерви и усилия.

Виваком и Целум представят решение за мобилно разплащане и покупка на билети за метро

Виваком и Целум България си сътрудничат в извършването на демонстрация, представяща технология за покупка и употреба на електронни билети чрез мобилни телефони, в системата на метрото в България. Решението е базирано на QR кодове.

Cloud Wallet & BLE в Мобилните разплащания: Плащане в ресторант

Технологията за мобилен портфейл на Cellum предлага интеграция с Bluetooth устройства, правейки трансакциите по-бързи и лесни от всякога. Вижте как решението може да бъде използвано за плащане на сметка в ресторант. Специални благодарности на Fruccola Juice Bar.

Cloud Wallet & BLE в Мобилните разплащания: Плащане в такси

Технологията за мобилен портфейл на Cellum предлага интеграция с Bluetooth устройства, правейки трансакциите по-бързи и лесни от всякога. Вижте как решението може да бъде използвано за плащане на задължение в такси.

Cloud Wallet & BLE в мобилните разплащания: Плащане в бензиностанция

Технологията за мобилен портфейл на Cellum предлага интеграция с bluetooth устройства, правейки трансакциите по-бързи и лесни от всякога. Вижте как решението може да бъде използвано за плащане на гориво в бензиностанция.

Какво прави Cellum


Търсите бърз и гъвкав партньор за мобилни разплащания? Научете защо Cellum е най-добрият избор за вас.

Движещата сила на индустрията към успеха

Какви са основните препядствия, които индустрията трябва да преодолее? Научете какво е нужно за да се води индустрията за мобилни разплащания към успех, през погледа на ръководството на Cellum.

Сигурността е #1


Ръководството на Cellum обяснява защо сигурността е с най-висок приоритет за Компанията - и защо трябва да бъде така и за Вас.

Тенденции в мобилните разплащания през 2014

Ръководството на Cellum представя своя поглед върху основните тенденции в сферата на мобилните разплащания, гледайки към новите технологии и сферите с голям растеж.

Представяме Cellum


Срещни се с лицата на Cellum и научи какво откроява Cellum в индустрията на мобилните разплащания.

Cellum пръв представя MasterPass™-мобилен портфейл за Европа

Оповестено на Световния мобилен конгрес 2014 в Барселона, решението на Целум - OTPay е първият мобилен портфейл в Европа, който е интегриран с MasterPass™, световната дигитална платформа на MasterCard.

Представяне на Motion QR код


Cellum създаде ново измерение в съхранението на данни- идентификационни номера, лични билети и купони сега могат да се съхраняват на смартфон, който е превърнат в дигитален портфейл с висока сигурност.

Мобилният портфейл на Целум - Мобилна Търговия

Сигурното решение за мобилен портфейл на Целум Ви позволява на пазарувате и плащате за стоки директно през телефона, без да има нужда да попълвате дълги формуляри. Пазарувайте без да напускате дома си.

Мобилният портфейл на Целум - Покупка на билети за кино

Това видео показва уникалното решение на Целум за разплащане от разстояние, използвано за покупка на билети за кино, само чрез снимането на QR код- бързо и лесно, без чакане на опашка.

MasterCard Mobile - Пазарувай от своя телефон

Използвайте най-умното приложение за мобилен портфейл за да закупувате стоки директно от телефона си. Мобилната търговия се осъществява лесно с MasterCard Mobile - позволява Ви да купувате неща с помощта на QR кодове.

MasterCard Mobile - Как да използваме приложението?

В това видео представяме услугите, които са достъпни през мобилното приложение MasterCard Mobile, разработено от Cellum.

 • Търговци-партньори

  Cellum има голяма и разнообразна мрежа от търговци, които приемат плащания през Cellum Mobile Next.

  повече
 • За технологията

  Мобилните плащания за непозната тема за Вас? Объркан сте от техническите описания? Интересувате се от индустрията? Прочете нашите напътствия.

  повече
 • Начин на ползване

  Нашият водещ продукт Cellum Mobile Next е изцяло дистанционна платежна система с възможност за извършване на транзакции от всякакъв вид платежен инструмент и с всякакъв вид мобилно устройство, покриващи все повече случаи и начини на използване.

  повечеЗатвори
Затвори